Sms-service om spildevand

I vinters gennemførte det kommunalt ejede kloakselskab en højtryksspuling af vore kloakker med kun få dages varsel. Varslingen bestod i en seddel, der var smidt ind i postkasserne. Episoden gav anledning til en del bekymring blandt vore medlemmer.
Vi har derfor henvendt os til både kloakselskabet og kommunen for at gøre opmærksom på, at varslinger i fremtiden bør være så lang, at vi har en chance for at reagere. Da det er et sommerhus-område kan man ikke forvente, at folk tømmer deres postkasser ret tit.
Gribvand Spildevand har nu oprettet en gratis sms-service, som forhåbentlig kan blive nyttig. Mange af brugerne er oprettet automatisk. Men hvis du har taletidskort, hemmeligt nummer eller en mobiltelefon via dit arbejde osv., skal du selv tilmelde dig. Det kan du gøre på deres hjemmeside., hvor du også kan framelde dig, hvis du er oprettet og ikke ønsker at modtage beskeder.
Gribvand lover, at de udelukkende sender beskeder med driftsinformationer – aldrig reklamer eller lignende.